Onze Katers

Bino, Dandy & Maus

Wij waren Bino, Dandy en Maus

Ik zal ons eerst eens voorstellen zoals het een net opgevoede Britse Korthaar betaamt. Mijn naam is Bino en ik ben geboren op 21 november 2005 als kater. Na een paar maanden ben ik wat kwijtgeraakt bij de dierenarts en ga nu met een hoger stemmetje door het leven. Ik ben die mooie witte rechts georiënteerde kat. Helaas hebben mijn baasjes op 05-02-2010 moeten besluiten, in goed overleg met onze dierenarts, om mij in te laten slapen. Door een verlamming aan mijn achterlijf was een dierwaardig bestaan en genezing niet meer mogelijk. Maar ik blijf natuurlijk wel gewoon op de site en in het fotoalbum staan, ik word echt niet vergeten! En ook ik (Maus) wordt niet vergeten. Mijn baasjes vonden me op maandag 09-01-2017 dood onder een stoel liggen. Ze dachten dat ik sliep, maar het was de eeuwige slaap. Volgens de dierenarts is het een hartaanval geweest, ik heb gelukkig niet geleden. Helaas heb ik (Dandy) een darmtumor gekregen en was niet meer te genezen. In goed overleg met dierenarts Stijn van het Dierenziekenhuis Eindhoven, hebben mijn baasjes me op 22-04-2020 in laten slapen. Ik heb een heerlijk lang kattenleven gehad en een lijdensweg is mij gelukkig bespaard gebleven

Aan de linker kant lig ik, Dandy . Ik kwam op de wereld op 27 november 2005 en ook ik ben na een paar maanden wat verloren. Eerlijk gezegd mis ik er niks aan hoor. Je krijgt er toch alleen maar ruzie om.

Hoi, ik ben geboren op 17 augustus 2010 en mijn baasjes noemen me Maus.
Foto's van mij staan in het album. 

Ja, ik ben een echte donderstraal. Maar op een kitten kunnen ze nu eenmaal niet echt kwaad worden. Nu ben ik in de puberperiode, Dandy merkt dat wel hoor. Lekker bovenop hem staan te trappelen als hij in zijn mandje ligt te slapen. Dan ga ik er fijn bij liggen totdat Dandy het beu wordt en dan heb ik het mandje voor mezelf. Ik ben een kei in het doen wie het eerst zijn bakje leeg heeft. En dan begin ik gewoon aan het bakje van Dandy als ze niet kijken. Dandy doet dat ook bij mij hoor. We hebben samen afgesproken dat hij een paar brokjes eruit gooit en laat liggen voor mij. Ik doe dan het zelfde en ze hebben het nog niet eens door de sufferds ,anders was het zo afgelopen.